Η Αθήνα για τους λάτρεις του φαγητού

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε την Αθήνα τρώγοντας;

Καθώς θα δεχτείτε “προσωπική προσοχή” από έναν καταρτισμένο συνοδό, θα εισαχθείτε στην ιστορία της ελληνικής γαστρονομίας και θα ανακαλύψετε όμορφες γειτονιές και καταστήματα τροφίμων.

Με έναν συνοδό, γνώστη του φαγητού, θα απολαύσετε 15 γευσιγνωσίες της ελληνικής κουζίνας, καθώς περπατάτε μέσα από τις μη τουριστικές γειτονιές της Αθήνας.

Θα συναντήσετε προμηθευτές και θα μάθετε για τις μυστικές ελληνικές συνταγές. Από τις παραδοσιακές πίτες, μέχρι τις κρύα πιάτα, γεμιστές ντομάτες, λουκουμάδες, που θα ενθουσιάσουν τις γευστικές σας αισθήσεις.

Συμβουλή: Ελάτε πεινασμένοι.

Τι να περιμένετε…

Ξεκινώντας από την πλατεία Συντάγματος, όπου χτυπάει η καρδιά της Αθήνας, θα απολαύσετε μια γεύση από Ελλάδα που δεν θα ξεχάσετε σύντομα. Αφού συναντήσετε τον έμπειρο λάτρη του φαγητού, συνοδό σας, θα ξεκινήσει η εξερεύνηση σας με την εισαγωγή στην τοπική μαγειρική σκηνή. Σε αυτή την 4ωρη εμπειρία, ο οδηγός σας θα μοιραστεί με εσάς τις ιδέες για την διαχρονική ιστορία του ελληνικού φαγητού και τοπικού πολιτισμού.

Ξεκινώντας τη μέρα σας, με μια παραδοσιακή γεμιστή πίτα με φύλλο, από ένα μέρος που λειτουργεί οικογενειακώς από την δεκαετία του 20’. Θα οδηγηθείτε σε μυστικά μέρη στη πόλη που γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι. Θα επισκεφτούμε διαφορετικά καταστήματα τροφίμων και ζαχαροπλαστείων, αλλά και τις ξακουστές ταβέρνες, τα παραδοσιακά εστιατόρια και την κεντρική αγορά της Αθήνας, το κέντρο και την εμπορική ζωή της Αθήνας.

Ταξιδεύοντας με έναν τοπικό εμπειρογνώμονα, δεν θα σας ξεφύγει τίποτα. Θα μάθετε γιατί τα τρόφιμα είναι ειδικό στοιχείο του ελληνικού πολιτισμού, τα διαφορετικά φρέσκα και καθαρά συστατικά που μας παρέχει η ελληνική γη για όλες τις εποχές. Πως τα διαφορετικά καρυκεύματα έχουν διαφορετικές χρήσεις, και τι κάνει την ελληνική κουζίνα τόσο ξεχωριστή. Με 15 νόστιμες γεύσεις όπως ντολμάδες, παστουρμάς, φέτα και το ελληνικό ρυζόγαλο, θα ξεφύγετε από το πλήθος και θα δοκιμάστε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η Αθήνα.

Σε αντίθεση με πολλές περιηγήσεις τροφίμων της Αθήνας δεν θα γευτείτε μόνο δείγματα.Το “Athens for Foodies” είναι μια 4ωρη Ελληνική Γαστρονομική περιήγηση όπου θα δοκιμάσετε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, όπως γεμιστές ντομάτες, μουσακά, μαγειρίτσα (τι περίεργο όνομα για μια ελληνική παραδοσιακή συνταγή), Σουτζουκάκια (κεφτεδάκια της Σμύρνης), το επιδόρπιο των νικητών των αρχαίων Ολυμπιακών αγώνων και πολλά άλλα.

Σας προειδοποιούμε να μην φάτε πρωινό και εγγυόμαστε πως δεν θα υπάρχει χώρος για γεύμα.

Οι καλύτερες στιγμές

  • Απολαύστε το καλύτερο ελληνικό φαγητό σε χώρους που ίσως δεν έχετε βρει μόνοι σας. Ο γνώριμος οδηγός σας, θα σας διασκεδάσει με ιστορίες της ελληνικής κουζίνας, δίνοντας σας πληροφορίες για τα διάφορα εστιατόρια, ταβέρνες εστιατόρια και ειδικά μέρη.
  • Γευτείτε πάνω από 15 διαφορετικά ελληνικά φαγητά και συνδυάστε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία
  • Γευτείτε την καλύτερη ελληνική κουζίνα με επισκέψεις σε αυθεντικά εστιατόρια.
  • Με την περιήγηση σας σε μικρές ομάδες, η ιδιωτικώς, θα απολαύσετε προσωπική προσοχή από τον συνοδό σας.
  • Εξερευνήστε το πιο ζωντανό κομμάτι της πόλης, την Κεντρική Αγορά της Αθήνας

Κάντε Αίτημα Εξυπηρέτησης

Please tell what type of transfer you want.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Στοιχεία Μετ επιστροφής

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Από το Λιμάνι!
Ο οδηγός θα σας περιμένει στην επιλεγμένη τοποθεσία παραλαβής, κοντά στη πλατφόρμα κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομα σας και το σήμα της εταιρείας. Θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας μεταφέρει στην τοποθεσία που επιλέξατε.
Από το Αεροδρόμιο!
Ο οδηγός θα σας περιμένει στις αφίξεις, κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομα σας και το σήμα της εταιρείας. Θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας μεταφέρει στην τοποθεσία που επιλέξατε.
Invalid Input